Страници

четвъртък, 22 май 2014 г.

Детски свят

Здравейте, вълшебници!
Ето че приключи петото ни предизвикателство към вас, с което доста Ви затруднихме. 

Време е да стартираме: 
               

            №6 Пролетно предизвикателство - Детски свят

               Наближава един много любим празник за всички ни - 1 юни. Празник и за нас, и за нашите деца. И нямаше как да не намери своето място и при нас. Затова нека заедно отпразнуваме Деня на детето - с картички, тагове или кутийки. И нека е бляскаво, а може и шарено, нека е веселяшко, за да събуди у нас детския смях, който подтискаме в ежедневието си на възрастни! (Признайте си, че поне веднъж ви се е искало да дръпнете стола на шефа си, преди да седне, ей така, за майтап). E, искало ви се е, ама не ви стиска. Тази смелост я имат само децата. Така че, нека бъдем пак деца , па макар и за кратко. Предизвикваме ви да ни разкажете за вашия детски свят, такъв какъвто е бил и такъв какъвто мечтаем да бъде за нашите деца!
            


            А ето и с какво ще Ви вдъхновим:

Зара

 
Софи


Биляна

 


На гости ни е и нашата Зимна Вълшебница


Кали           Този месец нашите Гост - Дизайнери са:

BejkoDess


ВаняСветла
             Наградата - ваучер на стойност 25 лв -  отново ще се връчва от редовният ни спонсор Онлайн магазин за опаковки, арт и крафт стоки UAU.BG, за което сме им страшно благодарни!
             Ще има и втора наградка от http://craftysentimentsdesigns.co.uk.
           Молим Ви, ако в снимките не се вижда достатъчно ясно къде е задължителният ни бляскав елемент, да споменете в публикацията си или при връзката, която оставяте към нашия блог. За съжаление, ако творбата Ви не отговаря на условията ни, ще бъдем принудени да не зачетем участието Ви.
          

            А сега и един музикален поздрав за всички Ви:
                      
Искренно Ваши вдетинени вълшебници:
Софи, Зара и Биляна

Няма коментари:

Публикуване на коментар