събота, 4 октомври 2014 г.

Втората сезонна Вълшебница е...

            Привет, привет!
           Нека първо да благодарим на всички, които взеха участие в нашите предизвикателства до сега. Дори и да не сте сред спечелилите, всеки ваш проект е разглеждан и обсъждан многократно. Забелязали сме всяка панделка, всяка перличка. Може би, защото знаем колко любов, търпение и въображение е необходимо, за да се стигне до крайния проект, във който дори всяко едно листенце си е на мястото. Затова едно голямо БЛАГОДАРЯ!
           Тук е моментът да споделим, че да избереш няколко проекта измежду всички, не е никак лесно. Или поне така, както изглеждаше отстрани! Дори и за вас, нали? И ни се иска да отличим всички ви, но за съжаление има правила. Има победители, но пък няма загубили, защото в крайна сметка тук сме най - вече за да се забавляваме! :)
         

 Нашата Пролетна вълшебница е :

Bimba  

            Честито, Бимба! Ти получаваш наградата от нашия любезен спонсор  Онлайн магазин за опаковки, арт и крафт стоки UAU.BG,            Както и нашия специален банер и куп аплодисменти и поздравления! 

               Бихме желали да ви напомним за нашето поредно предизвикателство  Есенно бинго


 Зара, Софи и Биляна

1 коментар:

  1. Благодаря ви от сърце, момичета! Огромно БЛАГОДАРЯ и на всички, които се включиха в гласуването и ме подкрепиха! За мен това е голяма чест и сега съм много, ама много горда! :) :) :) Благодаря ви!

    ОтговорИзтриване