четвъртък, 22 октомври 2015 г.

N23 Подари усмивка

Здравейте Вълшебници,

много се вълнувам, че отново пиша тук. И не само заради това- поводът е наистина специален и се отнася за едни още по-специални деца.
Защото този месец ще творим за тях и техните родители, които имат нужда преди всичко от надежда и една голяма слънчева усмивка.
Ето защо избрахме темата на нашето предизвикателство да е

Подари усмивка

Сигурно много от вас не са чували за Краниостеноза. И аз не бях докато не се роди дъщеря ми с тази диагноза. Краниостенозата е увреждане на черепа, което се лекува  само оперативно. Аз и семейството ми минахме през този период само преди месец и половина. Един от най-трудните и страшни моменти, които съм преживявала. Тогава много ми помогнаха приятелите и близките около мен, както и групите в социалните мрежи от родители с деца с този проблем , за което им благодаря. Помогнаха ми и CranioCareBears с техният мил подарък- пакет с подбрани специални и ръчноизработени неща само за нас. Кои са CranioCareBears може да прочетете на тяхната страница (кликнете на картинката), а какво съдържат пакетите виждате на примерната снимка.Идеята ми да им изпратя ръчно изработени картички момичетата от CraniоCareBears намериха за страхотна и именно затова реших да ви поканя да участвате в тази моя инициатива. Картичките ще ги получи майка ми (пишете ни, за да ви изпратим адрес) и ще ми ги донесе, а от мен ще отпътуват за Америка, където ще бъдат разпределени в пакетите и разпратени към семейства от целия свят.

Условието е единствено картичката да е възможно най-изчистена и без много обемни елементи, за да не пострадат при транспорта и да стигне така перфектна до получателите, както е сътворена от вас. Като тема може да изберете ''Оздравявай бързо'', ''Желая късмет'' или каквото ви се струва зареждащо и носещо добро настроение. 

Наградата е подбрана от мен - гумени печати и аксесоари от Стампин ъп за един от вас, избран на случаен принцип.И отново наш любезен спонсор e Онлайн магазин за опаковки, арт и крафт стоки UAU.BG, които ще предоставят на другия ни победител ваучер на стойност 25 лева, за което сърдечно им благодарим.

Този месец имаме още една наградка, предоставена от Дани Ангелова от Водно конче,
която подарява 5 сета от бирен картон по избор на 1 късметлия.А ето и нашите вдъхновения

Софи
Биляна
Желаем ви много вдъхновение и усмивки!

Всички включили се в предизвикателството могат да сложат и нашата специална значка в блога си:

 

Софи, Биляна, Зара, Мария


3 коментара:

  1. Писах на e-mail-а на блога за адрес, на който да пратя картичките,но вече трета седмица нямам отговор .Как да разбера на кой адрес да ги пратя?Моят
    e-mail е p.hristova.igi@abv.bg .Благодаря и хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, тъй като нямам връзка още с никой за картичките, оставям моят e-mail за връзка за да знам къде да да ги изпратя и се надявам още да има време да бъдат получени. Хубав ден от мен! helen4em@yahoo.com

    ОтговорИзтриване