сряда, 20 януари 2016 г.

Хартиени вълшебници

Здравейте в този студен, чак леден ден, бър-р-р-р-р :)
Днес ще отличим онези хартиени вълшебници от последните предизвикателства   
N22 - Цветя

Рандом - а  се спря на:


Честито Ева Петкова ! Твоят късмет ти донесе ваучер на стойност 25 лв от UAU.bg, както и значка, с която да се закичиш :)


В топ 3 отличените през този месец са:

5. Бистра Тонева  

 

 35. Irena Stefanova 

                                                                       42. Elli   

 

Честито, момичета! Вие получавате значки за отличие, аплодисментите на публиката и нашето голямо възхищение!

N23 Подари усмивка

 "Подари усмивка" е предизвикателство на Софи. Голям, сърцат човек, който носи след себе си не просто усмивки, но и вдъхновението да правим същото и ние. 
Благодарим ти, Софи!

Личната награда на Софи отива при:
Поли Христова

Честито на Поли :) 

Този път наградата от редовния ни спонсор UAU.bg и значка за вълшебница взима:Честито на Цвети Борисова ! Това е значката за теб и Поли:

 


В топ 3 се нареждат: 
 
                                                                          1. marie  

 


                                                                     12. Деси  
 
                                                                      20. Ellie  
 
 

Честито, момичета! 
Благодарим на всички, които се  включиха. Вашите картички освен усмивка, ще раздадат надежда на онези, които се нуждаят от нея!
Адмирации към всички вас!Тук е и момента да се разделим. 
Това бяха и последните предизвикателства, които Хартиени вълшебства организират. Истината е, че на всички ни е много мъчно да затворим тази страница. Блогът ни донесе много, много емоции, разбира се, положителни. Дано сме успели да ви заразим и Вас. 

Бъдете здрави, усмихнати и винаги толкова неизчерпаемо креативни, както досега. 
Ваши Софи, Зара, Биляна и Мария

11 коментара:

 1. Мили момичета, беше ми много приятно тук! Знам какъв ангажимент е воденето на блог, предполагам че е още по-голям когато е свързан с много хора. Жалко че прекратявате,но пък ще се засичаме по други места :-).
  Целувам ви и честито на наградените!

  ОтговорИзтриване
 2. За мен също беше удоволствие да ви посещавам и искрено съжалявам, че още един български блог за предизвикателства прекратява дейност.Благодаря за положителните емоции и бъдете здрави,позитивни и креативни !

  ОтговорИзтриване
 3. Момичета, много жалко, че повече няма да се срещаме тук! За мен беше голямо удоволствие да участвам в предизвикателствата и това определено беше едно от любимите ми местенца. Благодаря за признанието в ТОП 3! Желая ви успехи!

  ОтговорИзтриване
 4. За мен също беше удоволствие да посещавам вашия блог .
  Благодаря Ви за хубавите емоции и за стоплящата награда .
  Направихте деня ми страхотен !
  Благодаря още веднъж !
  Бъдете живи и здрави и все така вдъхновяващи !

  ОтговорИзтриване
 5. Мне было приятно работать с Бенджамином (кредитный специалист). Он был полностью откровенен в отношении затрат и финансовой целесообразности сделки. Фактически, когда я объяснил свою ситуацию, он посоветовал мне не рефинансировать, если текущие условия не улучшатся, даже если это будет стоить ему бизнеса. Когда он позже связался со мной по поводу более выгодной сделки, я ухватился за нее, потому что он заслужил мое доверие "Определенно заставило меня почувствовать уверенность в том, что я работаю с отличной кредитной компанией / крупным деловым человеком, который знает себе цену в направлениях бизнеса. Я посоветую вам любой здесь, кто ищет какой-либо кредит, должен связаться с г-ном Бенджамином, потому что он и его компания помогли мне с ссудой под 2%, что было очень впечатляюще. Я попросил г-на Бенджамина связаться с офисной электронной почтой по ... 247officedept@gmail.com

  ОтговорИзтриване