ПравилаИзработвайте проектите си с удоволствие, любов и усмивка , за да създадете истинско вълшебство от хартия!

В предизвикателства могат да се включват само български участници. Може да участвате с до 3 проекта!

Вашето  участие винаги да блести! Дали ще сложите капка Glossy, перличка, кристалче или ще го окъпете в брокат, е въпрос на личен избор.

Ново предизвикателство ще бъде публикувано на 22 – ро число от месеца!

Победителят ще бъде избиран с Random Generation, а нашите дизайнери ще отличат три участия в Топ 3.

В края на всеки годишен сезон ще бъде отличен участник с титлата „Вълшебник на сезона”, участвал в три поредни месеца. Той ще бъде избиран от всички* чрез гласуване . За Вълшебник на сезона не може да се гласува за участници били в топ 3 или победители.

Участвайте само с проекти, публикувани след задаване на предизвикателствата, като изписвате линк, водещ до конкретния проект, с който ни гостувате.

Изписвайте в поста си линк, водещ да наше придзвикателство, в което участвате.

Ние няма да се разсърдим ако участвате и в други предизвикателства с проект, с който се включвате и при нас.

*Ако нямате регистрация в Google, може да гласувате като “анонимен”, но задължително трябва да оставите някакви координати за обратна връзка. Гласове без координати няма да се зачитат.

2 коментара:

  1. Хартиени вълшебници,имам въпросче ,свързано с правилата.За картичкоправещи ,които нямат все още блог-като мен,могат ли да участват в предизвикателствата и по какъв начин!Успех ,вдъхновение и много усмивки! :)
    )

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей,
    разбира се, че може да участваш. Качи снимката на творбата си в нета, копирай линка и го сложи под публикацията, където пише "add your link", напиши и името и пощата си. Това е! Ще се радваме да участваш :)))

    ОтговорИзтриване