събота, 25 януари 2014 г.

Вълшебници в Зимно предизвикателство - "Ново начало"

Здравейте Вълшебници. Прекрасни проекти ни показахте в нашето Първо предизвикателство "Ново начало". Благодарим Ви, за хубавите пожелания и доверието, което ни оказахте. За нас беше истинско удоволствие да бъдете част от начинанието, което поехме и се надяваме да продължим да Ви  вдъхновяваме и предизвикваме да създавате своите хартиени вълшебства с усмивка и добро настроение. 

Дойде време да видим коя вълшебница ще грабне титлата "Вълшебница на "Едно ново начало"

И нашият вълшебен рандом генератор присъди титлата на...№17
  Честито на Цвети. Ти получаваш ваучер на стойност 25.00лв от нашият любезен спонсор Онлайн магазин за опаковки, арт и крафт стоки UAU.BG,   
както и отличителна значка:


***
 Вълшебниците които ще се отличат с титлата Топ 3, по реда на участие са:

№16 - Тони с прекрасната сватбена картичка 49 -  Ива с вълшебната Лунна фея
57  - nuschinka с нежната Бебешка картичка

 

Честито момичета! Можете да се закичите с нашата значка за Топ 3, както и да бъдете наши гост вдъхновителки за следващото предизвикателство. 

***

Както казахме в Хартиени Вълшебства ще се
предизвикваме,  ще се забавляваме и
ще раздаваме награди. Rumilina искаме да  те отличим със специална значка, както и специална награда, защото положи нашето Ново начало с първото си участие. 

ти получаваш значка "Почетна Вълшебница "


както и един скромен комплект с обемни стикери с брокат.

 Комплекта включва:
9 броя сърца с размер 20х18мм, 9 броя сърца с размер 18х16мм 
9 броя сърца с размер 16х14мм, 9 броя сърца с размер 14х13мм 
9 броя кръгчета с размер ф25мм, 9 броя кръгчета с размер ф16мм     

***
А всички Вие скъпи вълшебници, които участвахте в първото ни предизвикателство,  получавате значка "Аз правя хартиени вълшебства". Заслужавате признание и уважение за красотите които правите и не губете кураж. Имате шанса да се борите за титлата "Зимна вълшебница" ако участвате и в 3-те зимни предизвикателства. Успех!

може да украсите блога си с нашата значка:Искрено ваши Софи, Биляна и Зараза връзка с нас:
hartienivalshebstva@gmail.com

 

5 коментара:

 1. Леле, не мога да повярвам, че аз съм късметлийката!!!Благодаря ви момичета! :* Продължавайте все така да ни предизвиквате и радвате! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Ех как ме изненадахте днес,момичета! Благодаря ви,за мен е чест и удоволствие! Честито на Цвети,честито и на Тони,Нуши и Руми! Определено усмихнахте уикенда ми,желая много забавления в хартиеното вълшебно царство!

  ОтговорИзтриване
 3. Oooo благодаря за отличието! Много се радвам, че картичката Ви е харесала! Честито и на останалите дами! С радост ще стана вдъхновителка за следващото предизвикателство.
  Целувки
  Нуши

  ОтговорИзтриване
 4. Софи, Биляна и Зара, благодаря ви! За мен е чест и удоволствие да приема значката "Почетна вълшебница"! Колко хубаво! Пожелавам ви много участници и прекрасни проекти във всяко ваше предизвикателство!

  ОтговорИзтриване
 5. Тези покани правих с огромно желание и любов и се радвам, че са отличени толкова високо! Благодаря ви. Честито на всички момичета и ще чакам темата за третото предизвикателство :)

  ОтговорИзтриване