събота, 22 март 2014 г.

И АЗ МОГА / I Can Too

Здравейте Вълшебници! Честита пролет!
Благодарим на всички, които се включиха в третото ни зимно предизвикателство ''Женска красота''. Очаквайте обявяването на победителите съвсем скоро!

№4  Пролетно предизвикателство  - "И АЗ МОГА"


Това предизвикателство е с благотворителна цел. Решихме да помогнем на фондация " И АЗ МОГА / I Can Too, като направим проекти, които ще дарим на фондацията и със събраните средства ще помогнем на тяхната кауза.  Проектите са на свободна тема, но все пак свързани по някакъв начин с дечица. Моля, прочетете информацията от фондацията или посетете техният сайт www.icantoo.eu 

 ***

И АЗ МОГА / I Can Too – Фондация за подпомагане на деца със

специални нужди
Кои сме ние:

И АЗ МОГА / I Can Too е създадена през 2006 като частна инициативa от живеещата от двадесет години в Германия - Нели Радева.

Днес организацията съществува изцяло на благотворителен принцип, получавайки безвъзмездната подкрепа на партньори от различни сфери на изкуството, спорта, бизнеса, медиите, както и подкрепата на правителствени и неправителствени организации.Мисия:

I Can Too запознава обществото с проблемите на децата със специални нужди и помага за тяхното интегриране, като създава социални инициативи и културни събития през цялата година.
 

Актуална цел:

Създаване на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

Децата с аутизъм в България са над 16 000 /по неофициални данни/. Община Пловдив безвъзмездно предоставя на И АЗ МОГА пространство от 350 кв./м. в една клиника (в града) за създаването на такъв Център, което се нуждае от цялостен ремонт. I Can Too призовава всеки един да се вкключи: с контакти, с идеи, с работа и материали, с дарение или като стане доброволец.

Мото:

“Всеки МОЖЕ да промени света към по-добро......с това, което МОЖЕ най-добре!


ЗАЕДНО МОЖЕМ ПО-БЪРЗО ДА ПОМОГНЕМ!

Цялата информация предоставена ни от фондацията може да прочетете ТУК
  ***

Ето и какво измайсторихме ние от екипа на Хартиени Вълшебства в подкрепа на фондацията:Този месец имаме и една специална Гост Вълшебница. Благодарим на Вили за подкрепата към нашата кауза. Тя направи този невероятен дневник
Също така благодарим и на нашата гост вдъхновителкаVilini и сладките зайчета играещи на криеницаХаресва ли Ви инициативата ни?
Ще сме много щастливи, ако се включите в нашето Благотворително предизвикателство. За целта обаче имаме няколко изисквания. На всички проекти  трябва да има задължителен надпис "В подкрепа на  i can too.eu" или "for i can too.eu".

  Надписа може да  сложите на лицето, от вътрешната старана или на гърба, това решавате сами. На проекта си е желателно да сложите Вашите координати (име, псевдоним, блог, ел. поща), за да могат хората, които ще купят творението Ви, да знаят кой е авторът. След като качите снимка на проекта си в нашият блог, ще се свържем с Вас, за да Ви кажем къде и как да го изпратите. Моля, ако сте решили да правите парично дарение, да НЕ слагате пари в писмото си. Дарение може да направите, като посетите страницата на фондацията и се запознаете с начините за дарение на финансови средства. Дарението е по желание и въпрос на личен избор и няма да повлияе на избора ни за победители и Топ3.  Всички включили се в инициативата ни могат да сложат нашата значка в блога си, за да може повече хора да разберат за нея.Тъй като предизвикателството ни е по специално този месец нашите спонсори решиха да зарадват трима от Вас, с ваучер за покупки от техния он-лайн магазин UAU.BG,  на стойност 10.00лв., за което сърдечно им благодарим.


UAU.BG
Важно!!!
Ние от екипа на
Хартиени Вълшебства декларираме, че:
нямаме финансови или лични облаги от поемането на тази инициатива. 17 коментара:

 1. Поздравявам Ви за идеята на преизвикателството! Ще се включа с удоволствие.

  ОтговорИзтриване
 2. Прекрасна инициатива, мацки, шапка ви свалям за нея. Много ми допада и със сигурност ще се включа. В тази връзка - има го ограничението за брой участия?

  ОтговорИзтриване
 3. Чудесна инициатива момичета! Ще се включа непременно :)

  ОтговорИзтриване
 4. Поздравления момичета,за инициативата!Да подкрепим такава кауза!

  ОтговорИзтриване
 5. Кат, може да участвате както е стандартно тук- до 3 проекта.

  ОтговорИзтриване
 6. Браво, момичета! Разбира се, че ще подкрепим инициативата, всеки както може най-добре!

  ОтговорИзтриване
 7. Страхотни сте момичета! Браво за тази инициатива! И аз ще се включва и подкрепя!

  ОтговорИзтриване
 8. Поздравявам ви за инициативата и с огромно удоволствие ще се включа.

  ОтговорИзтриване
 9. И аз ще участвам защото вярвам ,че можем да "Променим света към по-добро"!

  ОтговорИзтриване
 10. Ще се включа със сигурност. Чудесна инициатива и прелестни проекти за вдъхновение! Браво!!!

  ОтговорИзтриване
 11. Никак, ама никак не ги мога картичките... обаче много искам да подкрепя прекрасната инициатива в помощ на Центъра за деца с аутизъм в гр. Пловдив... може ли да се включа с елементарни картички извън предизвикателството ?! https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/1795771_735471793154393_1788418013_n.jpg

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравей,
   разбира се, че можеш да се включиш. Пиши ми на zar4eto@gmail.com, за да се разберем къде и как да ги изпратиш :)

   Изтриване
  2. Картичките ви са много красиви!

   Изтриване
 12. Вече открих адрес и утре сутринта ги пускам в пощата :) Благодаря за отговора!

  ОтговорИзтриване
 13. Ще се включа!Идеята е чудесна!

  ОтговорИзтриване
 14. Ще се включа!Идеята е чудесна!

  ОтговорИзтриване