вторник, 22 юли 2014 г.

Винтидж

Здравейте, Вълшебници!
Благодарим ви за прекрасните проекти, които ни показахте в лятното ни предизвикателство ''Цветно вдъхновение''. Вероятно малко ви затруднихме с темата, но този месец ще се реваншираме :)

Темата е:

№8 Лятно предизвикателство - Винтидж

 

Да е лято, като лято - не е. Дали заради времето навън, бушуващите бури или урагани, този месец ще творим в уютния и красив свят на винтидж-а.
Впредвид стотиците пъти, в които сме разисквали разликата между винтидж и шаби шик, общото между двете е, че от тях се носи дъх на нещо старо, пренасящо ни в годините назад. Дали ще преровите старата бабина ракла за парче овехтяла дантела или сами ще си я състарите - няма значение. Покажете ни вашето усещане за винтидж. Ако ви доближи до шаби шик или пък е в леко готик стил - зависи само и единствено от вашето вдъхновение.А ето и какво сътвориха за вас нашите три музи от дизайнерския ни тим:

 Goldie GD


Софи


Зара

БилянаСпонсори на това предизвикателство са
 Онлайн магазин за опаковки, арт и крафт стоки UAU.bg с наградата - ваучер на стойност 25 лв за един от вас, за което сърдечно им благодарим!

 С нетърпение очакваме да видим какво ще измайсторите! Нека носи радост на вас и всички около вас!

 ***

И не забравяйте: ако в снимките не се вижда достатъчно ясно къде е задължителният ни бляскав елемент, да споменете в публикацията си или при връзката, която оставяте към нашия блог. За съжаление, ако творбата Ви не отговаря на условията ни, ще бъдем принудени да не зачетем участието Ви.Искрено ваши хартиени вълшебници: Зара, Софи и Биляна


2 коментара:

  1. Направо ме уловихте в крачка. :) Тъкмо днес изработих картичката, която перфектно пасва на вашето предизвикателство. Включвам се с ентусиазъм. Жела успех и на другите, които се престрашат да участват. :)
    Усмивки от мен.

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни проекти за вдъхновение момичета!!!!!!!

    ОтговорИзтриване