събота, 23 август 2014 г.

Гласуване за Пролетна Вълшебница

Здравейте Вълшебници!
 Благодарим на всички, които се включиха в пролетните ни предизвикателства. С голямо закъснение дойде и момента,  в който да изберем  нашата втора сезонна Вълшебница. Да ви напомним, че за сезонна вълшебница се номинират само онези, които участвали и в трите сезонни предизвикателства и не са сред спечелилите или в Топ 3 до този момент!

За да Ви улесним в избора представяме всеки номиниран с всички негови участия.

Ето и номинациите:





Bimba 



Можете да гласувате, след като напишете името на Вашият фаворит като коментар под публикацията.  Гласува се само за един участник.
*Ако нямате регистрация в Google, може да гласувате като “анонимен”, но задължително трябва да оставите някакви координати за обратна връзка. Гласове без координати няма да се зачитат.
Срок за гласуване - до 23:59 ч. на 06. 09. 2014 г.
За избраната "Пролетна Вълшебница", разбира се, ще има и наградка - изненадка, любезно предоставена от нашия страхотен спонсор Онлайн магазин за опаковки, арт и крафт стоки UAU.BG. 
 
Всички снимки са взети от блоговете на участниците и имат за цел да покажат нагледно с какви проекти е участвал съответният творец. Права върху снимките имат авторите им и ние не толерираме злоупотреби с тях.
 
 

9 коментара:

  1. И двете дами са представили страхотни проекти и си личи, колко са талантливи и креативни, но моето гласче отива при Цвети Борисова.
    Успех и на двете.

    ОтговорИзтриване
  2. И двете са чудесни, но давам гласа си за Бимба :)

    ОтговорИзтриване
  3. Невероятни картички. Моят фаворит е Цвети Борисова

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотни сте и двете и голямо браво за красотите и старанието! Давам глас за Бимба! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Моят глас е за Бимба.
    Вече трети път го публикувам това и не ми се визуализира. Ако се появи повече от веднъж съжалявам, но има някаква грешка при писане на коментарите ми-и друг път ми се е случвало.

    ОтговорИзтриване