понеделник, 22 септември 2014 г.

Есенно бинго

Здравейте Вълшебници!

Октомври вече е на прага ни, а с него дойде и време да посрещнем есента колкото и да не ни се иска все още да се разделим с лятото, слънцето и хубавите ваканционни моменти.
Както казват- всеки сезон си има своя чар. Така и есента макар и на моменти тъжна и меланхолична си е по своему красива- обагрена с цветове и отрупана с плодове.
И съвсем в тон с времето и настроението, което ни носи то, нека този месец потворим на тема

№ 10 Есенно предизвикателство - Есенно БингоМоже би повечето знаят правилата, но нека пак да поясня- имате право да изберете комбинация от три елемента,  разположени един до друг хоризонтално, вертикално или по диагонал. Тази комбинация трябва да присъства в картичките ви, но не е задължително да е само тя. Може да използвате дигитални печати и всякакви още декоративни елементи.

Ето и нашите вдъхновения за вас

Зара -
(есенни листа, върви, сезонни плодове)
Софи -
(катеричка, послание, пънчове)Биляна

Поли - гост вдъхновителка
(есенни листа, върви, сезонни плодове)


Мария - гост вдъхновителка
(есенни листа, върви, сезонни плодове)


Спонсори на това предизвикателство са
 Онлайн магазин за опаковки, арт и крафт стоки UAU.bg с наградата - ваучер на стойност 25 лв за един от вас, за което сърдечно им благодарим!
 Вторите спонсори този месец са Sami Stamps, които предоставят на един от вас безплатни дигитални печати от онлайн магазинчето им

Не забравяйте нашето задължително условие: вашият проект трябва да блести. Ако от снимките не се вижда достатъчно ясно, посочете го, за да бъде зачетено участието Ви!

С нетърпение очакваме проектите ви. Нека вдъхновението бъде с вас!
Софи, Зара и Биляна

Няма коментари:

Публикуване на коментар