понеделник, 7 април 2014 г.

Първата сезонна вълшебница е...

            Привет, привет!
           Нека първо да благодарим на всички, които взеха участие в нашите предизвикателства до сега. Дори и да не сте сред спечелилите, всеки ваш проект е разглеждан и обсъждан многократно. Забелязали сме всяка панделка, всяка перличка. Може би, защото знаем колко любов, търпение и въображение е необходимо, за да се стигне до крайния проект, във който дори всяко едно листенце си е на мястото. Затова едно голямо БЛАГОДАРЯ!
           Тук е моментът да споделим, че да избереш няколко проекта измежду всички, не е никак лесно. Или поне така, както изглеждаше отстрани! Дори и за вас, нали? И ни се иска да отличим всички ви, но за съжаление има правила. Има победители, но пък няма загубили, защото в крайна сметка тук сме най - вече за да се забавляваме! :)
         

 Нашата зимна вълшебница е :
 

                          

            Честито, Кали! Ти получаваш наградата от нашия любезен спонсор  Онлайн магазин за опаковки, арт и крафт стоки UAU.BG,            Както и нашия специален банер и куп аплодисменти и поздравления!                Бихме желали да ви напомним за Пролетното предизвикателство №4  - "И АЗ МОГА", с което ще подкрепим I Can Too - Фондация за подпомагане на деца със

специални нужди. Заедно можем да постигнем много.


 Зара, Софи и Биляна

2 коментара:

  1. Браво, честито на Кали. Заслужена корона. Благодаря ви, момичета, че ни радвате и забавлявате. Продължавайте все така!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, на всички за оказаната чест! Радвам се,че моите майсторийки се харесват на толкова много хора! И поздравявам екипа на Хартиени Вълшебства за страхотната работа!

    ОтговорИзтриване