вторник, 22 април 2014 г.

Пролетен скеч

Здравейте Вълшебници!
Изключително много благодарим на тези, които се включиха в инициативата ни с фондация за подпомагане на деца в нужда ''И аз мога''! Очаквайте повече за инициативата и обявяването на победителите в предизвикателството съвсем скоро.
Дойде време да споделим темата за следващото ни предизвикателство.

№5  Пролетно предизвикателство  - 

"Пролетен скеч" 


 В следващите седмици желаещите да се включат ще имат задачата да използват за своята картичка скеч, подготвен от нас. Ето го и него


Запомнете- не сте задължени да спазвате абсолютно формата на всички пластове и вида на елементите, естествено може да заменяте и добавяте и допълнителна декорация, но скечът винаги трябва да остава разпознаваем на картичката ви. Нека нашата схема ви послужи само като основа на вашия дизайн, останалото го оставяме на въображението ви.
И следващото условие е, но аз не се съмнявам, че повечето от вас са на такава вълна- нека картичката да бъде пролетна или най-малкото да носи настроението, което носи и самият сезон на вас.

Този месец наши спонсори са A Day for Daisies, които предоставят на единия победител ваучер на стойност 12$ от тяхното магазинче за дигитални печати. И отново наш любезен спонсор e Онлайн магазин за опаковки, арт и крафт стоки UAU.BG, които ще предоставят на другия ни победител ваучер на стойност 25 лева, за което сърдечно им благодарим.А ето и нашите вдъхновения за вас

Този месец имаме и 3 прекрасни вдъновителки

Marie с игра на голф в ретро стилРоси Катрева с прекрасно послание и рози


...Just Me...  с пъстър букет и Великденско настроениеОчакваме с нетърпение вашите хартиени творения!

Искрено Ваши Вълшебници: Биляна, Софи и Зара

 
***


Молим Ви, ако в снимките не се вижда достатъчно ясно къде е задължителният ни бляскав елемент, да споменете в публикацията си или при връзката, която оставяте към нашия блог. За съжаление, ако творбата Ви не отговаря на условията ни, ще бъдем принудени да не зачетем участието Ви.

1 коментар:

  1. Здравейте, много съжалявам че изпуснах срока за участите в играта..картичката ми е готова от преди седмица..Направих я точно по този скеч- може да я видите все пак ето тук- http://pepinatoys.blogspot.com/2014/05/blog-post.html ако пък решите да зачетете участитето ми-.....Много ще се радвам!и... Благодаря!
    Поздрави Пепи

    ОтговорИзтриване